Prognoza METEO pentru 13, 14, 15 şi 16 iulie: Cer noros

În centrul și în sud-estul țării vor mai fi unele înnorări temporare mai ales în cursul după-amiezii, iar local vor cădea averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin iar vântul va sufla în general slab până la moderat cu unele intensificări în zona montană la altitudini mari.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 31 de grade iar cele minime se vor încadra între 15 şi 17 grade.

Vineri 17/31 cer noros
Cerul va fi noros în sud estul ţării şi vor fi adverse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice pe spaţii restrânse. Vântul va sufla în general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 31 de grade iar cele minime se vor încadra între 15 şi 17 grade.
Sâmbătă 17/30 cer senin
Cerul va fi variabil în majoritatea regiunilor şi vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice pe spaţii extinse.
Duminică 17/30 cer senin
Cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru averse și descãrcãri electrice va fi scãzutã. Vântul va sufla în general slab.
Luni 17/32 cer senin
Vremea va fi frumoasă şi caldă în majoritatea regiunilor. Temperatura maximă se va încadra între 26-32 de grade, iar cea minimă între 15-17 grade.
Temperaturi în principalele oraşe:
Bucureşti 31 ploi
Craiova 30 nori
Timişoara 30 soare
Sibiu 27 ploi
Suceava 28 ploi
Galaţi 31 ploi
Constanţa 29 ploi
Cluj-Napoca 27 soare
Bacău 31 nori
Baia Mare 28 nori
Iaşi 30 ploi
Oradea 30 soare
Reşiţa 28 nori
Piteşti 29 cer senin
Braşov 27 nori
Ora la care răsare şi apune soarele
Soarele răsare: 5: 43 Soarele apune: 9:00
Presiunea atmosferică: 769 mmHg
Viteza vântului: 10 km/h (S-V)
Sursa Jurnalul.ro
Categorie: Prognoza Meteo Alte stiri despre: prognoza meteo
prognoza meteo
Prognoza METEO pentru 12, 13, 14 şi 15 septembrie: Cer noros
Vremea va fi în general instabilă dar numai în sud-estul teritoriului vor exista condiţii pentru producerea unor averse slabe de ploaie, în timp ce în restul ţării cerul va fi mai mult noros. Vântul va sufla slab până la moderat cu unele intensificări în zona montană.Temperatura maxim [...]
Alte stiri despre: prognoza meteo
prognoza meteo
Vânt puternic și ploi în toată țară
În dupã-amiaza şi seara zilei de miercuri, 5 septembrie, în cea mai mare parte a ţãrii vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosfericã accentuatã ce se va manifesta prin averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Astfel de fenomene vor fi mai [...]
Alte stiri despre: prognoza meteo
prognoza meteo
Prognoza METEO pentru 22, 23, 24 și 25 august 2018: Ploi
Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei în zonele de deal şi munte, precum şi în sudul şi estul ţării, unde cu totul izolat vor mai fi condiţii pentru ploi slabe de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile ma [...]
Alte stiri despre: prognoza meteo