PROGNOZA METEO: Ninsori, vânt puternic şi temperaturi sub pragul de îngheţ în aproape toată ţara. Când începe să ningă la Bucureşti

Vremea se va răci în toată țara în acest sfârşit de săptămână. Sâmbătă, în regiunile vestice, sud-vestice și zona de munte și pe spații mici din restul teritoriului vor fi precipitații slabe. Acestea vor fi sub formă de ninsoare, la munte și în Moldova, mixte în Banat și în Crișana și predominant ninsori, în celelalte regiuni. Vântul va avea intensificări temporare în sudul, sud-estul și pe arii restrânse în centrul și nord-vestul țării. Şi în Bucureşti vremea va continua să se răcească. Astfel, sâmbătă temperatura maximă va fi în jurul pragului de îngheţ. Cerul va fi mai mult noros insa doar în primele ore, vor fi condiții de ninsoare slabă. Şi duminică vremea continuă să se răcească în toată ţara.

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi mai mult noros și local vor cădea precipitații slabe, mai ales sub formă de ninsoare, exceptând regiunile vestice și litoralul unde vor predomina ploile. Vor fi condiții de polei. Vântul va avea unele intensificări la munte, în special, pe creste. Vântul se va intensifica treptat și în sudul și sud-estul teritoriului, iar în rest va sufla în general moderat. Temperaturile minime vor avea valori de la -7...-6 grade în estul Transilvaniei, până în jurul a 4 grade în sudul litoralului și în Banat.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi noros și vor cădea precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul se va intensifica treptat. Temperatura minimă va fi in jur de 0 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea se va răci în toată țara. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 5 grade, iar cele minime, în general, între -10 și -2 grade. Cerul va fi mai mult noros, exceptând nord-vestul și parțial centrul țării, unde, noaptea, va deveni variabil.

Local, în regiunile vestice, sud-vestice și zona de munte și pe spații mici din restul teritoriului, mai ales în cursul zilei, vor mai fi precipitații slabe. Acestea vor fi sub formă de ninsoare, la munte și în Moldova, mixte în Banat și în Crișana și predominant ninsori, în celelalte regiuni. Vântul va avea intensificări temporare în sudul, sud-estul și pe arii restrânse în centrul și nord-vestul țării, cu viteze la rafală în general de 45...55 km/h, mai mari pe litoral și în sudul Banatului, unde vor atinge 60...70 km/h.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va continua să se răcească. Astfel, temperatura maximă va fi de 0...1 grad, iar cea minimă de -5...-4 grade. Cerul va fi mai mult noros insa doar trecator in primele ore, vor mai fi condiții de ninsoare slabă. Vântul se va intensifica temporar, cu viteze pana la de 45...50 km/h.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va continua să se răcească, astfel încât în cursul nopții va deveni geroasă, local, în nordul, nord-estul și centrul țării și în Subcarpații Getici. În extremitatea de sud-vest, înnorările vor persista și va ninge slab, pe arii restrânse, cu precădere în primele ore ale zilei și la sfârșitul nopții. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar înnorări temporare și fulguieli vor fi, pe parcursul zilei, dar numai izolat, îndeosebi pe litoral și la munte. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, în Bărăgan și în Dobrogea, mai ales în zona sa de deltă și pe litoral. Temperaturile maxime, preponderent negative, se vor încadra între -6 grade în estul Transilvaniei și 3 grade în Banat, iar cele minime, în general, între -15 și -5 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi rece cu valori termice negative, pe întreg intervalul. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -2 grade, iar cea minimă va fi de -8...-7 grade. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, doar, la începutul zilei.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi geroasă dimineața și noaptea, local, în nord, nord-est, centru, și în dealurile sudice, însă la amiază, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale, în regiunile intracarpatice și în general ușor mai coborâte decât acestea, în restul teritoriului. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în sud-vestul și sudul țării unde însă, doar pe arii restrânse, mai ales în a doua parte a intervalului, trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 și 2 grade, iar cele minime, în general, între -17 și -6 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi ușor mai rece decât în mod normal pentru această dată. Cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -3 grade, iar cea minimă va fi de -8...-6 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Temperatura aerului va fi în creștere însă, în primele ore ale zilei, va mai fi ger local în nord, nord-est, centru și dealurile sudice. La nivelul întregii țări, maximele se vor încadra între -5 și 5 grade, iar cele minime, în general între -7 și 3 grade. Cerul va avea înnorări și temporar se vor semnala precipitații slabe- ziua, pe arii restrânse în sud și sud-vest, iar seara și noaptea, local, în special în vest, nord-vest, centru și sud. Acestea vor fi sub formă de ninsoare, însă în zona Crișanei, a Banatului, iar în a doua parte a nopții și în sudul Olteniei, al Munteniei și al Dobrogei vor fi ploi și trecător lapoviță, favorizând depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări la munte, îndeosebi pe creste.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Regimul termic va fi caracterizat de valori de temperatură ce se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va avea înnorări și trecător, în special în prima parte a intervalului, va fulgui. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de -1...0 grade, iar cea minimă de -4...-3 grade.

PROGNOZA METEO DE MIERCURI PANA VINERI Temperatura aerului va mai crește, până la valori peste mediile climatologic specifice acestei perioade din an, în special în a doua parte a intervalului. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată, în majoritatea regiunilor, în cea mai mare parte a timpului.
Sursa Rtv.net
Comenteaza aceasta stire:
Categorie: Prognoza Meteo Alte stiri despre: prognoza meteo
prognoza meteo
Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cât de frig va fi în fiecare regiune
Vremea va continua să fie oscilantă pe durata următoarelor două săptămâni, cu perioade în care vor predomina precipitaţiile mixte şi ninsorile, însă vor fi şi zile cu temperaturi de până la 9 grade Celsius, în unele regiuni, reiese din prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorolo [...]
Alte stiri despre: prognoza meteo
prognoza meteo
Prognoza meteo 9 - 12 ianuarie
Vremea în țară Marți Temperatura aerului va fi în scãdere, în toate regiunile, pânã la valori, în mare parte din țarã, dar mai ales în vest, nord-vest și centru, peste cele specifice perioadei. Cerul va avea înnorãri temporare, cu precãdere în sudul și în estul teritoriului. [...]
Alte stiri despre: prognoza meteo
prognoza meteo ianuarie 2018,prognoza meteo
Prognoza meteo 5 - 6 ianuarie
Vremea în țară Vineri Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mult mai ridicate decât cele climatologic specifice perioadei din an; temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 11 grade, iar cele minime între -4 și 6 grade. În vestul și nordul țãrii, înnorãril [...]
prognoza meteo
Vreme calda în urmatoarele trei zile. Lapovi?a ?i ninsoare în ultimele zile din 2017 ?i primele din 2018
Vremea va fi mai calda în urmatoarele trei zile, cu temperaturi de pâna la 13 grade Celsius în unele zone ale tarii, însa spre sfârsitul anului regimul termic va fi apropiat de normalul perioadei, în timp ce precipitatiile, îndeosebi sub forma de lapovita si ninsoare, se vor semnala în ultim [...]
Alte stiri despre: prognoza meteo
prognoza meteo craciun 2017, prognoza meteo
Prognoza meteo 23 - 25 decembrie
Vremea în țară Sâmbătă În vestul, nordul și centrul țãrii, înnorãrile vor persista și vor mai cãdea precipitații, sub formã de ninsoare, dar trecãtor și lapovițã și ploaie, favorizând depuneri de polei. Astfel de manifestãri, în condițiile unui cer temporar noros, vor fi [...]
prognoza meteo
Prognoza meteo 21 - 22 decembrie
Vremea în țară Joi În vestul, centrul și nordul țãrii, cerul va fi mai mult noros și vor cãdea precipitații sub formã de ninsoare, iar în Banat, trecãtor lapovițã sau ploaie, favorizând izolat depuneri de polei. În restul teritoriului, înnorãrile vor fi temporare. Vântul va s [...]
Alte stiri despre: prognoza meteo