Stiri gratis pentru site-ul sau blogul tau | Resurse webmasteri

Preluare stiri | Feed RSS sau tool gratis pentru site-ul sau blogul tau

Serviciul Resurse Webmasteri iti ofera gratuit si in timp real: STIRI | DATE METEO | CURS VALUTAR | CALENDARUL ZILEI direct pe siteul sau blogul tau. Practic posibilitatea de a avea in paginile tale web continut de calitate, actualizat automat. Astfel siteul sau blogul tau vor fi mai atractive ceea ce va duce la cresterea numarului de vizitatori dar si la fidelizarea traficului - mai mult continut in pagini inseamna mai multe sanse de a fi gasit si afisat in motoarele de cautare, inclusiv Google. Continutul de calitate, permanent actualizat, inseamna un motiv in plus pentru vizitatorii tai sa revina constant pe siteul sau blogul tau.

Mai jos sunt disponibile 3 posibilitati diferite prin care poti prelua fluxul nosru de stiri si il poti publica in paginile tale web. Te rugam ca dupa implementare sa ne trimiti un email la adresa stirilazi [at] stirilazi [dot] ro comunicandu-ne adresa siteului sau blogului unde este publicat continutul preluat. Orice sugestie privind imbunatatirea acestui serviciu este de asemenea bine venita.

1.  Preluare stiri prin Feed RSS

2. Preluare stiri prin tool - o caseta pe care o poti personaliza alegand doar o categorie de stiri sau toate categoriile, setand dimensiunea casetei, culorile acesteia etc. astfel incat sa se incadreze perfect in grafica si continutul paginilor web in care va fi publicata. Iti recomandam sa alegi Toate categoriile, astfel vor fi listate cele mai noi 5 stiri din fiecare categorie. Alegand doar o categorie, caseta va afisa doar cele mai noi 5 stiri din categoria selectata. Poti adauga in pagina ta web daca doresti si cate o caseta pentru fiecare categorie in parte.

Continut
(valabil doar daca ai selectat de mai sus categoria Stiri locale)
Aspect
px
(recomandam text autoderuland doar daca ai ales Toate categoriile)
Minim 140px, Maxim 728px (recomandam intre 300px si 700px)
Doar pentru text autoderulant
Insereaza codul de mai jos NEMODIFICAT acolo unde doresti sa apara caseta cu stiri.

Previzualizare caseta3. Preluare continut pentru o pagina in care sa fie publicate cele mai noi 20 de stiri. Grafica se va adapta automat la cea a siteului sau blogului tau.
Insereaza codul de mai jos NEMODIFICAT acolo unde doresti sa apara pagina cu stiri.

Previzualizare pagina

Mai multe stiri pe StiriLaZi.ro | Publica stirile zilei si pe siteul sau blogul tau |