Datele meteo gratis pentru site-ul sau blogul tau | Resurse webmasteri


Preluare date meteo | Vremea gratis pentru site-ul sau blogul tau

Serviciul Resurse Webmasteri iti ofera gratuit si in timp real: STIRI | DATE METEO | CURS VALUTAR | CALENDARUL ZILEI direct pe siteul sau blogul tau. Practic posibilitatea de a avea in paginile tale web continut de calitate, actualizat automat. Astfel siteul sau blogul tau vor fi mai atractive ceea ce va duce la cresterea numarului de vizitatori dar si la fidelizarea traficului - mai mult continut in pagini inseamna mai multe sanse de a fi gasit si afisat in motoarele de cautare, inclusiv Google. Continutul de calitate, permanent actualizat, inseamna un motiv in plus pentru vizitatorii tai sa revina constant pe siteul sau blogul tau.

Mai jos iti oferim o posibilitate simpla prin care poti prelua datele meteo si le poti publica in paginile tale web. Te rugam ca dupa implementare sa ne trimiti un email la adresa stirilazi [at] stirilazi [dot] ro comunicandu-ne adresa siteului sau blogului unde este publicat continutul preluat. Orice sugestie privind imbunatatirea acestui serviciu este de asemenea bine venita.

Preluare date meteo prin tool - o caseta pe care o poti personaliza alegand pana la 10 localitati pentru care doresti sa afisezi vremea, setand dimensiunea casetei, culorile acesteia etc. astfel incat sa se incadreze perfect in grafica si continutul paginilor web in care va fi publicata. Datele meteo sunt actualizate automat la fiecare 60 de minute.

RECOMANDARI: Alege o latime a casetei intre 180px si 200px. Alege text autoderulant doar daca nu dispui de suficient spatiu in locul unde doresti sa afisezi vremea in siteul sau blogul tau.

Continut
Aspect
px
Minim 140px, Maxim 400px
Doar pentru text autoderulant
Insereaza codul de mai jos NEMODIFICAT acolo unde doresti sa apara caseta cu datele meteo.