Calendarul Zilei gratis pentru site-ul sau blogul tau | Resurse webmasteriPreluare Calendarul Zilei | Calendarul Zilei pentru siteul / blogul tau

Serviciul Resurse Webmasteri iti ofera gratuit si in timp real: STIRI | DATE METEO | CURS VALUTAR | CALENDARUL ZILEI direct pe siteul sau blogul tau. Practic posibilitatea de a avea in paginile tale web continut de calitate, actualizat automat. Astfel siteul sau blogul tau vor fi mai atractive ceea ce va duce la cresterea numarului de vizitatori dar si la fidelizarea traficului - mai mult continut in pagini inseamna mai multe sanse de a fi gasit si afisat in motoarele de cautare, inclusiv Google. Continutul de calitate, permanent actualizat, inseamna un motiv in plus pentru vizitatorii tai sa revina constant pe siteul sau blogul tau.

Mai jos iti oferim o posibilitate simpla prin care poti prelua Calendarul Zilei si il poti publica in paginile tale web. Te rugam ca dupa implementare sa ne trimiti un email la adresa stirilazi [at] stirilazi [dot] ro comunicandu-ne adresa siteului sau blogului unde este publicat continutul preluat. Orice sugestie privind imbunatatirea acestui serviciu este de asemenea bine venita.

Preluare Calendarul Zilei prin tool - o caseta ce va afisa cele mai importante evenimente petrecute de-a lungul istoriei in data din ziua curenta. O poti personaliza setand dimensiunea casetei, culorile acesteia etc. astfel incat sa se incadreze perfect in grafica si continutul paginilor web in care va fi publicata. Calendarul Zilei este actualizat zilnic.

RECOMANDARI: Seteaza o latime a casetei intre 250px si 350px. Alege text autoderulant doar daca nu dispui de suficient spatiu in locul unde doresti sa afisezi Calendarul Zilei in siteul sau blogul tau.

Aspect
px
Minim 140px, Maxim 400px
Doar pentru text autoderulant
Insereaza codul de mai jos NEMODIFICAT acolo unde doresti sa apara caseta cu Calendarul Zilei.