Horoscop 15 noiembrie 2017. Păstrați-vă calmul și atenție la anturaj

horoscop zilnic, horoscop azi, horoscop 15 noiembrie 2017, horoscop miercuri

Horoscop 15 noiembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte aferente zilei de miercuri.


Berbecii sunt multumiți! Li s-a dat dreptate


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)


Nimic nu poate fi mai plăcut decât să ți se dea, finalmente, dreptate! Asta după ce tu ți-ai bătut gura cu privire la un lucru pe care îl considerai adevărat. Mult le-a mai trebuit celor din jur să ajungă la aceeași concluzie. Acum ești mulțumit că măcar au ajuns la acest moment, să fie de acord cu tine. Jubilezi acum, dar nu o faci cu ton malițios de genul “v-am spus eu”, ci cu un sentiment de toleranță și înțelegere că să le arăți că ai avut răbdare să ajungă și ei la aceeași opinie. Acum că s-a ajuns la un consens, se clarifică situația.


Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)


Poate fi o zi dedicată iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declarații pompoase, cu planuri de viitor făcute împreună. Deoarece ai mare încredere în omul de lângă ține și aștepți mult de la ziua de mâine. Dacă abia azi cunoști pe cineva, atracția poate fi instantanee iar idila voastră poate evolua foarte repede, ajungând la un nivel la care poți spune că te face fericit, ba chiar că ți-ai găsit jumătatea potrivită! Privești spre o viață în doi cu mult entuziasm și abia aștepți etapele următoare!


Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)


Suportă, pe cât posibil, condițiile ceva mai austere în care nimerești azi. În caz contrar ar putea crea tensiuni și mai mari. Dovedește tuturor că ești mai înțelept tocmai prin capacitatea ta de a te abține de la replici dure sau critici severe. Chiar dacă ai avea tu multe de spus, pentru că cei care sunt în preajma ta pot fi în toane și mai negative, generând animozități greu de ținut sub control. Taci și suportă, e atitudinea cea mai potrivită de azi, pentru că doar așa se vor dezamorsa cel mai ușor conflictele care mocnesc.


Leii trebuie să se ferească de anturajul nepotrivit


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)


Visele tale de a evada din cotidian se vor împlini curând. Începi să pregătești de pe acum terenul pentru un astfel de eveniment fericit. Te gândești la vacanțe, la concedii, la călătorii care vor avea că scop eliberarea de stres. Poate chiar pleci azi la drum iar ceea ce vei găsi pe parcurs are un efect benefic asupra psihicului tău, pentru că te întorci acasă cu bateriile încărcate. O ieșire undeva cu prietenii este binevenită, deci mobilizează-ți amicii și ieșiți împreună la un ceai!


Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)


La atitudinea ta optimistă și pozitivă, numai un anturaj împovărat de griji și probleme nu ți-ar trebui. Ca atare fă tot posibilul să fugi din acele locuri în care se vorbește doar despre ce e mai urat și mai dificil în viață. Ieși afară, în natură, înconjoară-te numai de oameni veseli că ține, pentru că această e atitudinea care te reprezintă cel mai bine azi. Dacă te lași copleșit de problemele celor din jur, îți vei strică toată bună dispoziție care ar putea fi azi la cote maxime doar dacă refuzi să-i asculți pe cei triști.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)


Trebuie să ceri informații și din alte surse, în afară de cea pe care o ai azi la dispoziție. Altfel ai putea fi indus în eroare de o persoană care inspiră încredere, la prima vedere, dar dacă te iei după sfaturile sale, te vei trezi în față unui impas. Poate știe el ceva, dar nu suficient de multe pentru ceea ce ai avea tu nevoie, că atare încearcă să afli ce e mai bine pentru ține și de la alții. Poate intențiile sale nu sunt negative, ci el chiar crede că le știe pe toate, dar îi poți demonstra că se înșeală și că îi înșeală și pe alții cu neștiință să.


Săgetătorii trebuie să fie atenți la persoanele din jur


Horoscopul zilnic de azi Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)


Lupta pentru principiile în care crezi și pentru șansă ta de a-ți demonstra valoarea. Azi poți fi printre învingători dacă îți pui în joc toate forțele, pentru că e totuși o competiție aici. Sunt și alții la fel de bine pregătiți, la fel de ambițioși și dornici de succes, deci să nu crezi că va fi simplă confruntarea. Ai toate atuurile pentru a ieși învingător din această comparare de forțe, experiențe sau cunoștințe. E un concurs în care trebuie să arăți că ești cel mai bun, că nu te lași intimidat nici măcar de cei a căror valoare o recunoști și o admiri. Orice competiție de idei sau de forțe te poate propulsa în frunte pentru că ești printre cei mai buni!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)


Te afli la cheremul altora mai puternici decât ține care abuzează de poziția lor. Deși nu le recunoști superioritatea întru totul, te supui totuși în față autorității lor, pentru că ești conștient că se pot folosi de dreptul lor de a sancționa pe cei care nu fac precum li se ordona. Ești un simplu pion pe o tablă de șah unde alții dețin frâiele jocului. Însă asta nu înseamnă că le aprobi deciziile umil. E vremea lor, dar, într-o zi, vei avea și tu dreptul la replică și te vei folosi de el cu încredere.


Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)


Nu te lasa controlat de cel care ți se infiltrează astăzi în preajma, deoarece intențiile sale nu sunt deloc pozitive. Urmărește el ceva, și nu e deloc în beneficiul tău. Poartă o masca pe față și te poate induce în eroare căci te-ar putea ghida pe o pistă falsă. Nu crede tot ce ți se spune azi, nici măcar ordinele care ți se dau. Mai bine te îndoiești la tot ce auzi, pentru că nu par să fie sfaturi în avantajul tău, ci doar al celui care încearcă astfel să te manipuleze. Sub aparență amabilitate sau sub falsă autoritate se pot ascunde intenții egoiste ale cuiva care așteaptă să-ți pui energia în slujba să.


Vărsătorii trebuie să-și păstreze calmul


Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)


Privești la persoana iubită ca într-o oglindă pentru că el îți seamănă în multe privințe. Ceea ce vezi la el, ai și tu, ce îi lipsește lui, îți lipsește și ție, pentru că cine se aseamănă se adună. Îl iubești tocmai pentru că are ceva din ține, și el e o proiecție a propriilor tale calități și defecte. A-l judeca, a-l critica, a-i reproșa cine știe ce aspecte ar fi de fapt o auto-critică, pentru că, recunoaște, și tu faci la fel în situații similare. Fii indulgent cu jumătatea ta când greșește, pentru că nu merită nici ton agresiv, nici comentarii malițioase. Tratează-l cu mai multă iubire și bunătate, pentru că și el ar face la fel cu ține.


Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)


Nu te îngrijora mai mult decât e cazul dacă dai azi piept cu o situație neplăcută. Păstrează-ți calmul și nu începe să vezi în jur doar pericole și dușmani, pentru că acestea sunt numai în imaginația ta. Ai putea exagera fără motiv gravitatea unei situații doar pentru că lași gândirea negativă să te domine. Nu lua decizii tranșante pe care nu le vei putea schimbă după aceea, pentru că nimic nu e atât de grav pe cât ți se pare acum, pe moment. Lasă norul de furtună să treacă și după aceea vei lua decizii. Acum, sub șocul evenimentului, ai putea face o alegere greșită, având impresia că totul e groaznic, deși nu e!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)


Ti se pare că numai pe umerii tăi apasă cele mai neplăcute condiții, cele mai grele sarcini sau că ești mereu dezavantajat de alții. Faci sacrificii peste sacrificii, dar nu te simți deloc bine când vezi că acestea nu au efectele scontate. Dai mult de la ține, treci mereu cu vederea, taci și înghiți, dar ai început să te întrebi dacă merită. Ce ai de câștigat de pe urmă acestor compromisuri? Mai nimic, deci insatisfacția crește, că atare gândește-te serios dacă merită să le tolerezi în continuare. Poate e timpul să întorci foaia!


Sursa foto: jurnalulMai multe
Comenteaza aceasta stire:
Categorie: Interne Alte stiri despre: actualitatea interna, Romania, politica
Horoscop 22 noiembrie 2017. Nu te pripi și fii atent la deciziile pe care le iei
Horoscopul zilei de miercuri, 22 noiembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte [...]
Alte stiri despre: actualitatea interna, Romania, politica
Mihai Bendeac este obsedat după un cântăreț român: Eu sunt o ruină iar el este perfect
Mihai Bendeac este obsedat de un cântăreț autohton. Actorul este pur și simplu fascinat de aspectul și energia degajată de cel pe care îl admiră. Este vorba despre Dorian Popa [...]
Alte stiri despre: actualitatea interna, Romania, politica
Horoscop decembrie 2017. Previziuni complete despre sănătate, dragoste, bani și carieră
Horoscop decembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte aferente ultimei luni a anului. Totul despre sănătate, dragoste, bani și carieră [...]
Alte stiri despre: actualitatea interna, Romania, politica
Grupe Liga Campionilor. Programul și televizările de marți. Zi decisivă pentru Borussia și Napoli
Grupe Liga Campionilor. Marți seară au loc primele partide din etapa a cincea a grupelor Champions League. SSC Napoli si Borussia Dortmund iși joacă ultima șansă de a ajunge in optimile Ligii Campionilor [...]
Alte stiri despre: actualitatea interna, Romania, politica
Pitești. Explozie într-un restaurant soldată cu doi răniți
O explozie a avut loc, marți la amiază, într-un restaurant de pe strada Frații Golești din Pitești, informează Realitatea Tv. [...]
Alte stiri despre: actualitatea interna, Romania, politica
Liviu Dragnea se duce la DNA să ia în primire sechestrul! Când va fi adoptat bugetul pe 2018
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marți la Parlament că va merge azi la DNA. Întrebat de ziariști dacă se va duce la Direcția Națională Anticorupție, Liviu Dragnea a spus: "O să merg azi. Merg să iau în primire sechestrul. Urmează probabil sechestrul pe viata" [...]
Alte stiri despre: actualitatea interna, Romania, politica
Curs valutar: Leul nu mai poate. Euro atinge un nou nivel maxim
Banca Nationala a Romaniei a cotat, marti, un euro la 4,6551 de lei/unitate, cu 0,18% mai mult fata de ieri. Astfel, euro atinge un nou nivel maxim. [...]
Alte stiri despre: actualitatea interna, Romania, politica
Maria Sharapova a comis-o din nou! Riscă să ajungă la închisoare
Maria Sharapova a comis-o din nou și riscă să ajungă în spatele gratiilor. Deocamdată, a fost amendată în procesul de înșelăciune din care face parte din cauza asocierii cu dezvoltatorul imobiliar care trebuia să termine în 2016 un complex rezidențial care poartă numele jucătoarei de [...]
Alte stiri despre: actualitatea interna, Romania, politica
21 Noiembrie in Calendarul Ortodox. Intrarea în Biserică a Maicii Domnului
Intrarea in Biserica a Maicii Domnului comemoreaza aducerea Fecioarei Maria la Templu de catre parintii ei, Sfintii Ioachim si Ana. Arhiereul Zaharia a inchinat-o pe Maica Domnului in Sfanta Sfintelor, locul cel mai sfant din Templu, unde numai arhiereul intra o singura data pe an. Fecioara Maria a [...]
Alte stiri despre: actualitatea interna, Romania, politica
Franța. O româncă s-a sinucis în portul Calais
Tragedie în Franța. O româncă în vârstă de 28 de ani s-a sinucis în Portul Calais. Femeia s-a aruncat de pe feribotul pe care se îmbarcase, informează România Tv [...]
Alte stiri despre: actualitatea interna, Romania, politica