Experții ANM au anunțat că vom avea parte de mai multe schimbări neașteptate, vremea în luna aprilie aducând din ce în ce mai multă căldură.

Luni, vremea va fi caldã pentru aceastã datã, chiar deosebit de caldã în regiunile intracarpatice şi se va menţine în general frumoasã. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 27 de grade, mai coborâte în zona litoralului, unde se vor situa între 10 şi 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general între 3 şi 13 grade.
Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în jumãtatea de vest, precum şi în zona de munte, unde doar pe arii restrânse vor fi ploi slabe de scurtã duratã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri îndeosebi ziua, în sudul Banatului, în Moldova şi la munte. Dimineaţa şi noaptea, în special în sud-estul ţãrii, izolat va fi ceaţã.
Marți, vremea va fi caldã pentru aceastã datã în cea mai mare parte a ţãrii. În cursul zilei cerul va fi variabil în regiunile estice şi sud-estice, dar în rest va prezenta înnorãri temporare şi pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã duratã, posibil însoţite de descãrcãri electrice.
Seara şi noaptea, nebulozitatea se va accentua în nordul, vestul şi centrul ţãrii, unde vor fi averse, însoţite de descãrcãri electrice şi intensificãri ale vântului, iar izolat cantitãţile de apã pot fi însemnate. Vor fi condiţii de grindinã.
Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 26 de grade, mai coborâte în zona litoralului, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 13 grade. În zonele joase, îndeosebi din sud-est, dimineaţa şi noaptea, izolat va fi ceaţă, anunţă Antena3.
Sursa Evz.ro
Comenteaza aceasta stire:
Categorie: Prognoza Meteo Alte stiri despre: prognoza meteo
prognoza meteo
Prognoza meteo 13 - 14 aprilie
Vremea în țară Vineri Vremea va fi în general instabilã, iar valorile termice diurne, deși în scãdere fațã de ziua anterioarã îndeosebi în regiunile intracarpatice, vor continua sã se situeze peste mediile multianuale ale datei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentua [...]
Alte stiri despre: prognoza meteo
prognoza meteo
Prognoza meteo 9 - 12 aprilie
Vremea în țară Luni Vremea va fi caldã pentru aceastã datã, chiar deosebit de caldã în regiunile intracarpatice și se va menține predominant frumoasã. Ziua cerul va fi mai mult senin, iar noaptea se va înnora temporar în regiunile vestice și pe arii restrânse vor fi ploi slabe [...]
Alte stiri despre: prognoza meteo
vremea paste,prognoza meteo
VREMEA SE ÎNCĂLZEȘTE! PROGNOZA METEO PENTRU URMĂTOAREA PERIOADĂ. CUM VA FI DE PAȘTE
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Vremea se va încălzi, dar se va menţine ridicată probabilitatea pentru precipitaţii, mai ales în special în jurul datelor de 29-31 martie și 1 -4 aprilie. Banat Perioada de pr [...]
Alte stiri despre: vremea paste, prognoza meteo