Concurs foto despre viaţa în Euroregiunea DKMT

Se împlinesc 20 de ani de la înfiinţarea Agenţiei de Dezvoltare Euroregională Dunăre-Criş-Mureş-Tisa, care cuprinde regiunea sud-estică a Bazinului Carpatic din Europa Est-Centrală – teritoriile judeţelor Bács-Kiskun şi Csongrád din Ungaria, judeţelor Arad, Caraş-Severin şi Timiş din România şi Provinciei Autonome Voivodina din Serbia.


Cu această ocazie, Agenţia de Dezvoltare Euroregională Dunăre-Criş-Mureş-Tisa lansează un concurs de fotografii, care să reflecte specificul şi momente din viaţa de zi cu zi a oamenilor care trăiesc în această zonă.


Cei interesați să participe la concurs sunt invitați să transmită cel puțin o fotografie (cel mult trei fotografii) la adresa de e-mail dkmtfoto@gmail.com până cel târziu la data de 31 octombrie 2017, ora 16.00 (CET).


„Invit cât mai mulți arădeni să participe la concurs, să arătăm că suntem interesați de ritmul vieții în această parte a Europei! Pentru județul Arad prezența în Euroregiunea DKMT a însemnat, pe de o parte, finanțări importante pentru proiectele de dezvoltare, pe de altă parte dobândirea unor parteneri strategici, din Ungaria și Serbia, pentru colaborare pe plan economic și cultural.


Prin concursul de fotografii ne dorim să surprindem aspecte din istoria acestor 20 de ani, felul în care văd arădenii viața într-un județ de graniță”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.


Premiile sunt oferite de membrii asociaţi ai Agenţiei de Dezvoltare Euroregională Dunăre-Criş-Mureş-Tisa, respectiv: Consiliul Județean Arad, Consiliul Judeţean Timiș, Consiliul Judeţean Bács-Kiskun, Consiliul Judeţean Csongrád, Consiliul Judeţean Caraş-Severin și Guvernul Provinciei Autonome Voivodina.


 Autorii celor mai bune șase fotografii alese de juriu vor beneficia de o excursie de două zile (o noapte de cazare pentru două persoane), la unul dintre următoarele hoteluri:


Judeţul Arad: Best Western Hotel


Judeţul Bács-Kiskun: Pincelakat Szálloda


Judeţul Csongrád: Colosseum Hotel


Judeţul Caraş-Severin: Pensiunea Dora


Judeţul Timiş: Hotel Check Inn


Voivodina: un hotel de minim 4*


Cazarea la hotel se poate face până la data limită de 31 august 2018 (conform înţelegerii prealabile cu hotelul respectiv și cu Consiliul Județean implicat). Sunt acoperite strict cheltuielile de cazare!


Fotografiile vor fi expuse în cadrul şedinţei festive a Adunării Generale a Cooperării Regionale DKMT, organizată cu ocazia celebrării a 20 de ani de la înfiinţare, care va avea loc la Novi Sad, festivitate la care vor fi invitați să ia parte și  autorii fotografiilor premiate. Consiliul Județean Arad suportă cheltuielile de transport pentru câștigătorul din Arad.


De asemenea, toate fotografiile realizate și trimise de arădeni vor fi expuse în cadrul unui eveniment la Consiliul Județean Arad.


Cei care transmit fotografii, sunt rugați să le denumească în felul următor:

domiciliul_ numele de familie_prenumele_nr. de ordine_denumirea fotografiei (cu litere mici, fără diacritice), iar în textul e-mailului să cuprindă numele, adresa şi numărul de telefon. De exemplu: arad_ionescu_ion_1_parcul reconcilierii arad.


Regulamentul de concurs:


Participantul îşi va da acordul ca Agenţia de Dezvoltare Euroregională DKMT Dunăre-Criş-Mureş-Tisa SRL Nonprofit de Utilitate Publică și Consiliul Județean Arad să expună fotografiile, cu titlu gratuit, cu menţionarea numelui autorului, în cadrul expoziţiei fotografice organizate în data de 21 noiembrie 2017 la Novi Sad și în cadrul evenimentului organizat la Consiliul Județean Arad.


Pot fi trimise minim 1 şi maxim 3 fotografii  creație proprie (în format JPG).


Concursul este deschis tuturor cetățenilor, indiferent de ocupaţie, vârstă, domiciliu (excepție fac membrii juriului şi organizatorii, care nu pot participa la concurs).


Responsabilitatea juridică cu privire la conţinutul fotografiilor înscrise la concurs cade în sarcina participanţilor. Participantul trebuie să fie proprietarul tuturor drepturilor asupra fotografiilor înscrise de el în concurs. Se pot înscrie doar acele fotografii ale căror autor este participantul şi nu lezează drepturile personale ale altor persoane.


În cazul în care fotografiile înscrise lezează totuşi drepturile de autor sau alte drepturi personale ale unor persoane, responsabilitatea juridică cu privire la orice pretenţii şi revendicări cade în sarcina participantului, care prin participarea la concurs își însușește prezentul regulament și exonerează implicit organizatorul cu privire la orice fel de pretenţii juridice din partea terților.


Decizia juriului este definitivă şi irevocabilă, nu poate fi contestată.


Pentru informaţii suplimentare legate de concurs, persoanele interesate se pot adresa organizatorilor la următoarea adresă de e-mail: dkmtfoto@gmail.com.


(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)


The post Concurs foto despre viaţa în Euroregiunea DKMT appeared first on Actualitati-Arad.Mai multe
Comenteaza aceasta stire:
Categorie: Stiri locale din Arad Alte stiri despre: Arad
Căutat de familie. Un tânăr din Arad a dispărut de la domiciliu
La data de 22 mai, a plecat de la domiciliul său din Arad și nu s-a mai întors, Ambaraș Alin-Emanuel, de 24 de ani. Tânărul are următoarele semnalmente: 1,90 m, 85 de kg, păr șaten, tuns scurt și ochi căprui. Nu se cunosc date cu privire la îmbrăcămintea purtată de acesta la momentul [...]
Alte stiri despre: Arad
Festivalul Internațional de Povești „Magia Cuvântului”. PROGRAM
În perioada 26 – 30 octombrie 2017, în mai multe locații din Arad și județ se va derula cea de a VI-a ediție a Festivalului Internațional de Povești „Magia Cuvântului”, un proiect ce reunește Asociația „Magia Cuvântului”, Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad [...]
Alte stiri despre: Arad
Arme descoperite în casa unui bărbat din Lipova
Un bărbat din orașul Lipova a fost reținut de polițiști, după ce la domiciliul său au fost descoperite mai multe arme letale și neletale, deținute ilegal. Polițiștii din Lipova, împreună cu cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Serviciul Criminalistic [...]
Alte stiri despre: Arad
Teatru și francofonie la Arad. Amifran, ediția a XXV-a
Peste câteva zile, va poposi la Arad „Le grand tour de la francophonie  2017“ cu ocazia celei de a XXV-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru Tânăr Francofon Amifran. Această ediție aniversară  va reuni, timp de șase zile, pe scena mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici“, [...]
Alte stiri despre: Arad
Repus în funcție. Cladius Mladin a câştigat procesul cu Ministerul Educaţiei
Fostul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Arad, Claudius Mladin, a câştigat, marţi, la Curtea de Apel Timişoara, procesul deschis împotriva Ministerului Educaţiei Naţionale pentru anularea ordinului de demitere din funcţie. Sentinţa este executorie, dar poate fi atacată cu re [...]
Alte stiri despre: Arad
Expoziție internațională la Arad. „Colecții și colecționari”
Cea de-a treia ediție a expoziției internaționale „Colecții și colecționari“ de la Arad va reuni, anul acesta, expozanți din România și Ungaria. Expoziția va avea loc vineri, între orele 10.00 – 18.00, în holul Teatrului Clasic „Ioan Slavici“. În cadrul expoziției vor fi expu [...]
Alte stiri despre: Arad
Ionel Bulbuc: „Deputatul Todor nu suportă ideea că se muncește în Arad”
Ionel Bulbuc, consilier PNL, consideră deputatul PSD Adrian Todor a avut zilele trecute o ieșire nervoasă, pentru că în Arad se muncește. Spre regretul deputatului, Primăria are rezultate și orașul continuă să se dezvolte, chiar dacă Guvernul PSD a pus Aradul pe lista neagră! „Deputat [...]
Alte stiri despre: Arad
Știri pe scurt
Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Arad cercetează doi bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere. Oamenii legii au depistat în bărbat, de 49 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cocorilor din municip [...]
Alte stiri despre: Arad
Trasee turistice din Arad, închise de salvamontişti
Mai multe segmente din trasee turistice din județul Arad au fost închise de salvamontiști, acestea fiind grav afectate de furtunile din ultimele luni. Reprezentanţii Salvamont Arad au transmis un avertisment privind starea traseelor turistice din zona de vest a Munţilor Zărand şi din zona Mon [...]
Alte stiri despre: Arad
UPDATE Marius Sulincean: „Marinel Cionca este interesat doar de propria imagine”
Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean Arad, se arată surprins de modul de lucru al conducerii liberale a CJA. Acesta îl acuză de incompetenţă pe preşedintele Marinel Cionca, despre care afirmă că nu se grăbeşte chiar deloc să demareze o serie de proiecte impo [...]
Alte stiri despre: Arad